Dansen

Ben je iemand die graag danst? Heb je een partner (man, vrouw, vriend, vriendin, broer, zus, mama, papa, …) die ook wil dansen? Bij ons kan je in een gezellige omgeving op een aangename manier leren stijldansen en formatiedansen.
Tevens geven wij ook Zumba-lessen. Daarvoor heb je trouwens geen danspartner voor nodig.
Indien de kalender het toelaat worden er ook nog een mogelijkheid gegeven om te leren swingen. Hou daarvoor onze website in de gaten.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Stijldansen


Formatie dansen


Zumba


 

swingen

Swingen


 

Paso Doble


Heb je een partner die NIET graag danst?

Er is niet zoiets als slecht dansen. ‘De beste dansstrategie is om te ontspannen en al je angsten los te laten, en te kijken wat er gebeurt. En daarenboven …

Dansen is gezond

Uit Nederlands onderzoek blijkt dat dans bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Dans is een makkelijke en toegankelijke manier van bewegen voor jong en oud. De meerderheid van de dansen vindt dat dansen hernieuwde energie geeft.

Dansen maakt vrienden

Dansen is een manier om mensen te ontmoeten: het opdoen van sociale contacten is een belangrijke motivatie, vooral bij mannen en 50-plussers. Daarbij danst de ruime meerderheid van de mensen het liefst in een groep of met een partner, dus het sociale aspect van dansen moet niet onderschat worden.

Dansers zijn aantrekkelijk

Dansen is dé manier om je goed te voelen en plezier met anderen te maken. Maar op de dansvloer gebeurt nog meer: met die soepele heupen laten we zien hoe gezond en aantrekkelijk we zijn.

Dansen is een gedeelde ervaring

Door te dansen voel je je één met de muziek en met andere mensen. Wie een groepje mensen met de armen in de lucht ziet dansen of de macarena ziet doen, kan waarschijnlijk moeilijk de neiging tot meedoen weerstaan.

Dansen geeft je een fantastisch gevoel

Als mensen niet dansen omdat ze er totaal niet in geïnteresseerd zijn, is dat niet erg. Maar vaak wíllen mensen wel dansen, maar durven ze het niet. Dan missen ze ze iets heel belangrijks: dansen kan je een fantastisch gevoel geven.

Dancing is like dreaming with your feet!